28.11.2023.

15:23

Foto: informer/tik tok

Džet set

Oglasio se Marko Džek za Informer! Nakon optužbi za seksualno uznemiravanje maloletnica poručio: Dobro, pa šta?

Marko Bojković, MMA borac, optužio je tiktokera Marka Milovanovića, poznatijeg kao Marko Džek, da seksualno uznemirava maloletne devojčice.

Nakon što je Bojković za Informer istakao da za sve optužbe poseduje i dokaze, kontaktirali smo Džeka koji je već na samom početku razgovora tražio od nas da se izjasnimo i zauzmemo stranu, te da  možemo da imamo dobru saradnju ukoliko objavimo da Marko Bojković "laže i lupa gluposti".

- Istina je da čovek nije normalan i lupa gluposti - rekao je Marko, a nakon što smo mu rekli da posedujemo poruke koje je slao nekim devojčicama, on je poludeo:

- Dobro, pa šta? To se rešava na sudu i nedokazivo je. Vi niste policija i neću vama da dajem nikakav iskaz. Bez advokata više ne želim da komuniciram sa vama. Pozdrav - rekao je Marko Milovanović besno za Informer, nakon čega je spustio slušalicu.

Podsetimo, MMA borac Marko Bojković je u svom izlaganju na TikToku istakao:

Ja sam ovde povodom situacije između mene i Marka Džeka koja se dešava u prethodnih par dana. Objavio sam stori gde su mene devojčice kontaktirale i pisale mi da im je on (Marko Džek) pisao i da ih je uznemiravao. Ništa od toga nisam znao kada sam ga zvao u svoj klip, znao sam samo da je on budala i da je lik koji je utripovan da je poznat, a da je samo predmet ismejavanja - rekao je MMA borac i nastavio:

Mene je pogodilo jako iskreno kada sam saznao da je takav lik bio u mojoj emisiji, zato što, ja jesma i ovakav i onakav i volim da vređam ljude, ali što se tiče pedofilije i nasilja nad ženama, tu sam jako surov i to su neki moji principi i stavrno nikada ne bih mogao da prećutim tako nešto. Devojčice koje imau 11, 12 godina one ne gledaju nas poznate kao na likove s kojima bi da imaju nešto emotivno ili seksualno.