30.11.2023.

13:20

Foto: Novak Đurović

Džet set

Šaban Šaulić varao Gocu! Pevač je dugo čuvao ovu tajnu, a onda sve priznao: "Napravio sam sr*nje"

Šaban je inače važio za povučenog, mirnog i porodičnog čoveka. Legendarni kralj narodne muzike nikada nije krio koliko voli svoju suprugu Gordanu, ali je kasnije javnost saznala da je on prevario dva puta.

- Gocu sam prevario jednom, onda kada sam je oženio. Zapravo, ne jednom, prevario sam je dva puta. Jedanput smo se razveli, mojom greškom, napravio sam sr*nje!  Ludovao sam, posebno sa Radetom Vučkovićem, nismo izlazili iz kafane po 2, 3 dana. U jednom momentu žena je poludela i rekla mi je "Ako ćeš ovako, hajde da se razvedemo", a ja se još nisam ni otreznio i samo sam pristao na razvod. Nisam ja imao pojma da će ona to ozbiljno da shvati. Kad ona tras, poturi mi da potpišem nešto, i ja potpišem razvod - pričao je priču Šaban svojevremeno, ali je onda otkrio kako su se pomirili.

Informer

 

- Kada sam se otreznio i došao sebi pomislio sam "Pa ja se stvarno razvedoh". I onda trči opet tamo, moli, kumi, traži… - dodao je Šaulić.

- Bili smo razvedenih oko petnaestak dana. Na kraju sam joj obećao da neću više nigde da idem - priznao je svojevremeno legendarni pevač.

Ipak, posle svega se ispostavilo da je ona bila njegova ljubav za ceo život. Šaban i Goca su bili u braku 43 godine i važili su za jedan od najskladnijih parova na estradi.

Podsetimo, Šaban Šaulić je tragično izgubio život na putu ka kući sa koncerta u Bilefeldu (Nemačka). Na auto-putu, u automobil u kojem se Šaban nalazio sa svojim kumom Slobodanom Stojadinovićem i vozačem, klavijaturistom Mirsadom Kerićem, udarilo je vozilo kojim je upravljao 34-godišnji Turčin, a koji je bio u alkoholisanom stanju i bez vozačke dozvole. Šaulić je doživeo srčani udar i preminuo u bolnici