01.12.2023.

09:15

Foto: ATAimages

Džet set

Tina Ivanović povadila silikone, pa pokazala kako zaista izgleda: Na pragu šeste decenije servirala stvarno stanje stvari (FOTO)

Tina Ivanović pre izvesnog vremena odlučila je da izvadi silikone iz grudi i usana, a sada je istakla da više ne planira da se podvrgava estetskim zahvatima.

- Estetske intervencije na telu više ne. Bila sam onda mlada i luda, sad sam samo luda (smeh). Moram da kažem da nemam više implante, sad sam prirodna. Mnogo je lepše kad si prirodan...prirodni nokti, prirodna kosa, prirodne grudi...sve prirodno - izjavila je u emisiji "Grand njuz".

Ivanovićeva je oduvek važila za jednu od najseksepilnijih na domaćoj javnoj sceni, a čak i danas, na pragu šeste decenije, dobija sijaset komplimenata.

Ne bih ništa dodavala ni oduzimala. Prija mi svaki kompliment, naročito ako je od žena, od muškaraca se podrazumeva - tvrdi pevačica koja nema nameru da sakrije svoje atribute.

- Dok god budem pevala biće i dobrih i loših komentara, ali ja ću se oblačiti onako kako meni godi i dok god mogu da nosim mini suknju ja ću je nositi - iskrena je bila.

Tagovi:
Tina Ivanović silikoni