01.12.2023.

23:30

Foto: ATA Images, Miloš Rafailović

Džet set

Željko Samardžić na Prijinom koncertu tražio jedno: Pevač oduševljen njenim uspehom, odmah je zamolio da urade nešto zajedno

Pejović je došao bolestan iz Amerike da ispoštuje svoju kumu, a potom je na binu sa mladom pevačicom izašao i Željko.

Kako je istakao, žao mu je što sa Prijom nema duet.

Informer

- Aleksandra i ja nemamo duet, što ne znači da nećemo! Brajo, zovem te, znaš šta treba da uradiš! Ovde sam jer Aleksandru mnogo volim. Ona je lepa, pametna, uspešna, ma kao milion dolara! Ljubim te - rekao je Željko, a Aleksandra se raznežila.

Informer

Pevač je tada nastavio:

- Obožavam te, Aleksandra. Ti si mi sestra po duši. Ovde sam zato što je tako lepa, pametna i mlada - kazao je on, a onda mu je Prijovićeva nešto priznala:

- Željko, nikada vam ovo nisam rekla. Kao mala sam slušala vaše pesme i nikada nisam mogla da zamislim da ću binu deliti sa vama. Imate tako divnu dušu, počastvovana sam - izjavila je pevačica.

Samardžić je i ranije govorio o tome koliko voli i poštuje Aleksandru:

- Ovo je posao u kom neverovatno uživam. Da me ne znam kako bole kosti, da sam prehlađen, kad se popnem na binu, kao da sam na infuziji. Nisam jedini, ima dosta kolega koji se slažu u priču. Sa takvim ljudima pravim i kvalitetne duete. Sa mojom dragom Kaliopi, sa Sašom Matićem. On može da mi bude sin po godinama, ali dobri smo prijatelji, zovemo se "komšo". On nekad ima po dva, tri nastupa u danu. Raduju me koncerti od Prijovićke, koju poštujem kao pevačicu. Divno mlado biće, koje vodi računa o pesmama - rekao je Željko nedavno.