Autor: Informer/K.Ć.

03.12.2023.

12:29

Foto: Informer/shutterstock

Džet set

Šerif Konjević mu pretio gepekovanjem i unajmio ubice da ga likvidiraju: Pevač pred smrt otkrio stravične detalje iz života

Svima je poznata priča Nina Rešića i Jasne Konjević, bivšom suprugom Šerifa Konjevića.

Kako je Nino tada pričao, njihov odnos je bio savršen, ali ljudi oko njega pokušavali su da im napakoste i naprave pakao od života. Na kraju su se rastali, ali su ostali u dobrim odnosima.

Informer

 

- Jasna je bila najveća ljubav mog života. Ostali smo nerazdvojni prijatelji. Dovoljno je da jedno drugo želimo da sretnemo i da okrenemo telefon, i već za nekoliko sati smo zajedno kao da se nikada nismo rastali - pričao je Nino o svojoj trećoj supruzi nakon razvoda, a Šerif Konjević mu je bio bolna tema.

- Pričalo se da sam Šerifu preoteo ženu, iako smo Jasna i ja počeli da se zabavljamo nekoliko meseci posle njihovog razvoda. Tokom prvih godina Jasnine i moje veze govorio je da će biti srećan ako me odnesu u gepeku. Šerif je u nekoliko navrata unajmio dvojicu momaka da me ubiju i to za 20.000 evra. Kao što vidite, nisu me ubili, jer je nudio malo para za moju glavu, a momcima "likvidatorima", kako su mi priznali, bio sam simpatičan - ispričao je tada Nino.

Podsetimo, Nino Rešić je iznenada preminuo 18. oktobra 2007. godine.