Autor: Informer/A.S.

03.12.2023.

20:00

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Gostima služi slane rolate i na silu se smeje": Ivana Šopić ponovo potkačila Leu Kiš: "Nek dođe da odradi emisiju koju ja vodim!"

Lea Kiš nedavno je oplela po koleginicama koje su postale voditeljke po izlasku iz rijalitija. Ona je tada otkrila da ih ne doživljava kao koleginice, što je zasmetalo Ivani Šopić. 

Ona je odmah nakon Leine izjave njoj brutalno odgovorila, ali se na tome nije zaustavila, pa je i sada, gostujući kod Sanje Marinković u emisiji ponovo potkačila koleginicu. 

Informer

 

- Neko može da se uvredi kada ga nazovu voditeljka! Verovatno se vređa onaj kome je voditeljski posao da svojim gostima služi slane rolate i na silu se smeje, kao mnogi koji su prozivali nas voditelje iz rijalitija. Ja opet kažem, nek dođe bilo ko od tih voditelja koji služe meze i smeju se iz čista mira, da odrade emisiju koju ja vodim. Smatram da sam ultra talentovana jer sam bez iskustva uspela da budem to što sam sada - rekla je ona.

Ivana je zatim dala savet mladim devojkama. 

Informer

 

- Oduvek sma bila hraba... nikad nisam razmišljala šta bi bilo kad bi bilo već sam se uvek za sve u životu usudila! To je i moj savet mladim devojkama - rekla je ona.