04.12.2023.

16:40

Foto: Estock

Džet set

"Moramo da razdvojimo prave zvezde od tabloidnih": Seka Aleksić progovorila o kolegama, pa otkrila čiji album joj je najbolji (VIDEO)

Nova godina samo što nije, a naše estradne ličnosti su uveliko zakazale svoje nastupe, kako u prestonici tako i po regionu.

Uoči svog nastupa u jednom prestižnom hotelu, u srcu Beograda, Svetlana Seka Aleksić održala je veliku konferenciju za pripadnike sedme sile, i tom prilikom ispričala sve o svojim planovima vezanim za karijeru, porodici i kolegama.

Informer

 

Svetlana se najpre osvrnula na uspehe koje je ostvarila u godini koja izmiče:

- Za mene je bila radna, ništa se tu spektakularno nije desilo, osim što smo moj asistent i ja uplovili u modne vode. Radim na novom albumu, i bitno je da sve lepo ide, i da se ništa ružno nije desilo - rekla je ona, a onda otkrila kako teku pripreme oko novog albuma:

Informer

 

- Nema dobrih pesama, ne kažem da se meni ništa ne sviđa, ali malo je dobrih autora, to je najveći problem. Ja bih odavno sve sklopila i završila, nadam se da će sve biti gotovo do aprila, ako sve bude kako treba. Na pitanje da li je isplativo snimati albume u današnje vreme, i da li je pametnije izdavati singlove, pevačica je rekla:

- To je individualno, smatram da velika zvezda mora da ima album, i to je normalno. Mislim da se isplati ulaganje u svoju karijeru. Moramo da razdvojimo prave zvezde od tabloidnih, jer znamo kako se do toga dolazi. Jedan Zdravko Čolić sigurno neće izdati singl i onda nestati na 15 godina. Kako je jako puno albuma izdato ove godine, Aleksićeva je obelodanila čiji joj se najviše dopao:

Informer

 

- Za mene je to album Tee Tairović, nekako je meni najpribližnije, ali poštujem svakoga ko izdaje albume i snima spotove. Govori poznata folk pevačica.

Ostatak intervjua možete pogledati u video snimku ispod: