04.12.2023.

17:40

Foto: Instagram

Džet set

"Bila je sa mnom zbog popularnosti, veliki je materijalista": Bojan Marović progovorio o bivšoj devojci, i na koji način joj se osvetio

Jedan od najpopularnijih pop izvođača na našim prostorima, Bojan Marović, stekao je veliku popularnost još u mladosti, kada je nizao hitove, i tako postao miljenik nacije, a pogotovu ženskog dela publike.

Informer

 

Sada je za Blic ogolio dušu, i ispričao kakve je ljubavne brodolome imao u mladosti, i probleme zbog velike popularnosti.

Informer

 

Kako kaže ovaj popularni pevač, devojke su se plašile da budu sa njim, jer bi iz takvog odnosa uvek pronašao inspiraciju za sledeću numeru:

- Napisao sam pesmu 2009. godine, a posvetio sam je jednoj svojoj bivšoj koja je bila veliki materijalista. Ona je bila sa mnom jer sam tada bio popularan i valjda nije dobila to što je htela od mene i zato ima stih "tišina govori, oči te odaju, sva naša sećanja sad su na prodaju..". - istakao je Bojan i dodao:

Informer

 

- Kad vidiš da neko ide nekim drugim putem, a ti si i dalje njen saputnik, onda vidiš da to nije to. Ona i ja nismo nastavili, otišla je momentalno pod stečaj. Kada si sa mnom, vrlo lako možeš da završiš u pesmi. I onda sam kao ona: "Moja Slavice da ti kažem". Ogolim te pred celom nacijom – rekao je Marović.