05.12.2023.

06:20

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Tijana Dapčević za Informer o sinu Vuku i njihovom odnosu: "Imali smo ozbiljan peh u osnovnoj školi"

 

Tijana Dapčević ima sina jedinca, Vuka, koji uskoro puni 15 godina. Pevačica je otkrila u kakvim su odnosima i da li će on krenuti majčinim stopama i zaplivati muzičkim vodama.

Vaš sin je već odrastao, da li još uvek ima novogodišnje želje?

- Imali smo taj peh u osnovnoj školi kada im je učiteljica saopštila da su to gluposti i da Deda Mraz ne postoji. On tri dana nije mogao sebi da dođe, ali ima i dalje novogodišnje želje i ove godine je poželeo da ide u Njujork.

Kako se nosite sa njegovim pubertetom?

- Imam tu sreću da je moje dete ekstrovertno i da o svemu priča, ali se dešavaju momenti kada ustane na levu nogu, ali to traje 10 minuta, on je moja vodolija. Nema sukoba između nas dvoje, on je dobar dečko i zna šta je empatija. Dobar smo posao uradili i Milan i ja.

Sada kreću i prve simpatije, da li pričate sa njim o tome?

- Imam veto na to, ne smem da pričam tome, apsolutno ništa. Na tu temu priča sa tatom, meni se samo poverava. 

Informer

 

Da li odobravate njegove izbore?

- Vaspitavam ga tako kako su mene moji roditelji vaspitavali, tako da se ja nešto mnogo ne pitam ja. Ja insistiram da se sve rešava razgovorom, tako da je on dete s kim je pričano na sve teme od kako je progovorio. Ja sam sigurna da će njegov izbor biti kako treba, dok ne dovede neku aspidu u kuću.

Da li ste inače majka koja paniči kada on izađe negde sa drugarima?

- Toliko brzo živimo, sve je na jedan klik i ništa im ne drži pažnju duže od četiri sekunde i to je zastrašujuće. Vuk još uvek nije počeo da izlazi, samo tu po kraju, a najviše vremena provodi praveći svoju muziku. Od skoro ima svoj Spotifaj i ima preko milion slušača, deo i jedne izdavačke kuće iz Floride. A ja sam od onih majki koja non stop zivka.

Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.