Autor: Informer/A.S.

05.12.2023.

09:49

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Pre braka sa Vojinom, Sloboda je bila u vezi sa mužem svoje koleginice! Ovaj poznati muškarac je bio njena velika ljubav

Glumica Sloboda Mićalović uživa već 15 godina u skladnom braku sa svojim kolegom, Vojinom Ćekovićem. Njih dvoje su se venčali 12. maja 2008. godine u crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi.

Informer

 

Malo je poznato da je Sloboda pre braka sa Vojinom bila u dugoj vezi sa čovekom koji je u našoj zemlji poznat po brojim pozorišnim i filmskim ostvarenjima. U pitanju je Jug Radivojević. 

U jednom od retkih intervjua u kojima je pričao o svojoj nekadašnjoj vezi, Jug je rekao:

Informer

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima - rekao je Jug. 

Jug je u mladosti bio sa Milenom Vasić, mnogo pre nego što je započeo vezu sa Slobodom, a igrom sudbine, nekoliko godina kasnije, Milena je postala njegova supruga. Njih dvoje su danas u srećnom braku.

Jug je u jednom intervjuu otkrio da je u mladosti sa Milenom to bila hemija, a da danas imaju složnu porodicu koja broji čak četvoro dece, uključujući i decu iz prethodnih brakova.