05.12.2023.

15:55

Foto: Informer

Džet set

"Ne može meni žena da određuje kada ću da perem sudove i usisavam kuću": Dejan Petrović o odnosu sa suprugom, pa otkrio koje žene najviše voli (VIDEO)

Trubačka legenda, Dejan Petrović, pojavio se danas na snimanju jedne novogodišnje emisije pa pred kamerama otvorio dušu govoreći o supruzi, ćerkici kao i kolegama.

Informer

 

Dejan je prvo govorio o svojoj mezimici, pa otkrio da mu je džemper koji je poneo na snimanju, kupila upravo ona, i da samo nju smatra komandantom:

-  Ćerka mi je kupila ovaj džemper i naredila da ga obučem, ona je moj glavni komandant i jedino nju slušam. Od nje zahtevam normalno i lepo ponašanje, onako kako se ponaša u kući da se ponaša i u javnosti. Ostalo sve dobija po zaslugama, kako sam ja živeo sada i ona živi - govori trubač, pa dodaje da pored nje sluša i svoju suprugu:

Informer

 

-  Ne slušam samo ćerku, već i ženu. Ne može ona meni da određuje kada ću da perem sudove i usisavam kuću, ali ostale stvari se dogovaramo. Ćerka, supruga i majka su žene koje najviše volim. U kući je moja zadnja, ja uvek kažem: "Važi draga!" - iskreno muzičar.

Petrović se dotakao i kolega sa estrade pa naveo da izbegava druženje sa njima, jer smatra da tu nema iskrenog prijateljstva:

- Izbegavam i druženja i prijateljstva sa ljudima sa estrade, jer tu nema iskrenih prijateljstava, kao što je nekada bilo. Volim svoj krug, krug svojih ljudi, imam par ljudi sa kojima se družim sa estrade i to je to. Sa svima sam dobar, sve poštujem, ali dublje zailaženje ne - rekao je član dobro poznatog trubačkog sastava "Big Bend", a zatim naveo koga sa estrade poštuje i smatra za prijatelje:

Informer

 

- Aleksandra mi je jako dobra prijateljica, kao i Filip, družimo se porodično. Imam samo reči hvale za nju i mogu da kažem samo bravo. Bio sam na prvom koncertu u Beogradu porodično i svaka čast, kapa dole. To sam i njoj poslao i stvarno mi je drago, kao da mi je rođena sestra - Završava Dejan.

Ostatak intervjua možete pogledati u video snimku ispod: