05.12.2023.

16:29

Foto: ATA Images

Džet set

"Želim da postanem majka" Katarina Živković progovorila o emotivnom partneru: "Mnogo sam se opekla"

 

 

 

Katarina za Informer otkriva zbog čega je odlučila da mudro ćuti o svom privatnom životu 

- U javnosti o sebi otkrivam onoliko koliko smatram da bi trebalo. Volim da se ističem muzikom i stvarima koje se tiču samo mene, pa makar to značilo da neću imati toliki uspeh kao što bih ga imala kada bih sve pružila na tacni. Opekla sam se i ne želim da svi znaju sve. Kada dozvolite da svi sve znaju, onda im dajete za pravo da vas svašta pitaju, a ukoliko odbijete da odgovorite, ispadnete arogantni. Estrada je samo posao kojim se bavim.

Informer

 

Da li postoje prava prijateljstva na estradi?
- Čudna sam po pitanju prijateljstava i druženja. Nisam asocijalna i introvertna, ali izuzetno biram sa kim ću da se družim. Energija i namera su mi najbitnije. Ne opraštam zlobu i zavist, ne volim da sam okružena takvim ljudima. Imam malo prijatelja, i to onih koji nemaju veze sa estradom. Biram ih isključivo po tome kakvi su i kakva je njihova suština.
Ko je Katarina kada se ugase kamere?
- Obožavam da budem sama, da gledam neki dobar film... Do pre par meseci sam aktivno trenirala, a sada sam prestala zato što mi pada imunitet, a posvećena sam snimanju spotova i koncentrisana na posao. Volim mir i tišinu.
Da li si se ikada pokajala što si snimila neku pesmu, ili si odbila neku koja je kasnije postala hit?
- Nije se desilo da sam odbila neku pesmu koja je postala hit, ali se desilo da zamalo odbijem pesmu sa novog albuma. Saradnici su me ubedili i objasnili mi da grešim, pa sam prihvatila, a po njoj će se zvati i ceo album. Umalo da ostanem bez ozbiljnog hita. Mogu to da potpišem.

Informer

 

Da li je tačno da si pesmu "Ljubav" dobila od bivšeg dečka?
- Istina je. I dalje je izvodim na nastupima i najavljujem je uvek kao najljubavniju pesmu koju sam snimila u karijeri. Prošlo je od tada mnogo godina, a to je i dalje jedna od mojih omiljenih pesama.
Da li si se ikada pokajala što si učestvovala u "Zvezdama Granda"?
- Nisam. Pokajala sam se jer nisam više radila na sebi i imala više samopouzdanja, ali to je došlo s godinama. Imala sam prevelika očekivanaja od sebe, upoznala najveće zvezde na estradi, došla iz malog mesta i pojavila se na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Bila sam dete, nisam mogla bila opuštena, sve je moralo da bude onako kako je bilo.
Da li te je neka od zvezda koje si upoznala s vremenom razočarala?
- Uvidela sam da neke stvari nisu tako sjajne, kao i da njihovi životi nisu tako besprekorni kako oni to prikazuju u javnosti.

Informer

 

Da li ti je neko od njih bio podrška ili si sve morala sama?
- U tome je najveći problem, što sam smatrala da sve moram sama. Živela sam u uverenju da nemam pravo da tražim pomoć ili upitam za savet oko stajlinga, pesama...
Da li imaš neostavrne želje?
- Naravno, jedna od njih mi je svakako da postanem majka.

Učestvovala si u rijalitiju, kako danas gledaš na to i da li bi sada bila deo takvog projekta?
- Ne bih. Kada sam ja bila učesnik, takmičili su se ljudi koji su imali svoje zanimanje, što danas nije slučaj. Neću da ulepšavam, bilo je i tada promiskuitetnih žena, ali nije im se davao toliki medijski prostor. Nisu gostovale po raznim televizijama, a danas to čine, i ne samo da gostuju, već i drže slovo svima nama.