07.12.2023.

22:22

Foto: Informer

Džet set

Njezvanova tražila besplatno uređenje stana: Napada Mariju Mikić, a sada je dokazala da radi isto?!

Kovačevićeva je objavila i privatne prepiske nje i Marije, gde joj pevačica traži uslugu, a sada su u javnost isplivale prepiske između Nataše i jedne firme koja radi dekoracije.

Informer

 

- Dobar dan ljudi, pošto ja opremam stan sa mužem, zanima me jeste li vi za saradnju raspoloženi? Meni u ovom trenutku treba svašta nešto za stan, a vama reklama treba u svakom trenutku - napisala je ona, a firma je odgovorila:

- Dobar dan.  Morali bi da pogledamo koji radovi su u toku pa da vidimo šta možemo i kako možemo.

Informer

 

Nataša je nastavila sa dopisivanjem.

- I za ovaj i neke dekorativne za dnevnu. Ne znam, aj da se dogovorimo. Svako srećan. Ja bih ti svakako uzimala, a imaćete vajde od mene svakako - napisala je ona, a oni su odgovorili:

Informer

 

- Mogli bi nešto da se dogovorimo. U pitanju je antialergijski program, jedino taj program radimo u Crnoj Gori. Ima da se grabe posle mene. Ja da saksiju stavim na glavu ovaj narod bi stavio. Kad možete da dođete? - pitala je ona, a oni su napisali:

- Pošalji nam kontakt podatke, pa ćemo da vidimo da uklopimo. Sutra smo na primorju, prekosutra u Cetinju.

Informer

 

Firma je zatim objavila da je doživela neprijatnost od strane influenserke.

- Od nas je tražila da joj uradimo besplatno uređenje stana. Našoj ekipi to nije odgovaralo, a samim tim je Njezvanova je izbacila lažne informacije o nama i nastojimo da zaštitimo reputaciju naše firme. Koristimo priliku da se javno obratimo gde nas je dotična neosnovano napala i blokirala. Zadovoljan je naša misija.

Čini se da influenserka nije jedina koja traži besplatnu saradnju saradnju, a sada se svi pitaju šta je uradila da naljuti radnike firme.