08.12.2023.

08:01

Foto: ATA Images

Džet set

Pevač se počastio luks apartmanom vrtoglave cifre: Petar Grašo kupio nekretninu na poznatoj turističkoj lokaciji, a evo i ko mu je prvi komšija

Popularni pop pevač Petar Grašo već neko vreme razmišlja da kupi nekretninu na nekoj planini, na kojoj bi njegova mezimica Alba uživala u čistom vazduhu ali i zimskim čarolijama i snegu.

Informer

 

Kako prenose mediji, Grašo je aprtman pazario na Jahorini, koji se  nalazi se u sklopu kompleksa koji je ušuškan stotinak metara od skijališta, a ono što je najlepše jeste da ima pogled na gustu borovu šumu. Ovo je trenutno najluksuziji kompleks na toj dobro poznatoj turističkoj lokaciji, u koji je uloženo desetine miliona evra.

Informer

 

On će sa svojom porodicom, umesto hotela u kojima je do sada boravio, odmarati u svom apartmanu, ali cifru koju je iskeširao nije hteo da pominje:

- Jahorinu vole svi jer je ona izvorište gostoljubivosti, pozitivne energije i dobre zabave za celu regiju. Zbog blizine joj gravitira dosta Dalmatinaca ali i Zagrepčana, a tamo često vidim i drage prijatelje iz Slovenije, BiH i Srbije. Ja celi život skijam u zapadnoj Evropi i apartman na Jahorini nisam kupio samo zbog skijanja već zato što je ona jamac mira i autentične zimske idile - ističe on, i dodaje i da mu je lokacija jako zgodna:

Informer

 

- Osim toga Jahorina je blizu bilo da stižem iz Splita ili Zagreba. Priroda je netaknuta, infrastruktura kvalitetna tako da destinacija suštinski nudi isto što i skijališta širom Evrope samo uz više mira, a što je idealno za porodični odmor. U konačnici i Sarajevo mi je na 20 minuta vožnje, a u tom gradu uvek se osećam lepo i dobrodošlo - ispričao je pevač. 

Grašo je naveo i da će mu prvi komšija biti upravo njegov kum koji u blizini ima restoran.

Inače, cene kvadrata u ovom kompleksu u kom će Grašo uživati kreću se od 2700 pa sve do 4000 evra, pa je sigurno, ako se računa minimum, pevač iskeširao najmanje 160.000 evra za apartman.