08.12.2023.

11:05

Foto: Instagram prntscreen/elladvornik

Džet set

"Goni se ti i ta tvoja k**va": Odnos Ele Dvornik i njenog muža ne jenjava

Ćerka legendarnog pevača Dina Dvornika, influenserka i pevačica, Ela Dvornik, i njen 13 godina stariji suprug Čarls, već neko vreme su u centru pažnje, kako zbog ravoda koji su podneli, tako i zbog sporova koje imaju na sudu, jer su jedno drugo tužili za više dela i prekršaja.

Informer

 

Nakon što je Ela objavila tizer za novu pesmu, mnogi su se pitali da li je tekst posvećen upravo Čarlsu i celom njihovom odnosu.

- Još je ukus na usnama od svih tvojih go**na koje sam gutala jer sam verovala da još volim te, volim te, 'ajde goni se, goni se ti i ta tvoja ku**a, ne želim da znam za vas dvoje. Crknite, odje**te. Ja znam da si ti sve što ja ne trebam. Idem van jer ulice, jer ulice, ulice zovu me - stihovi su pesme koju bi Dvornikova trebalo da objavi uskoro, prenosi Republika.

Informer

 

Nedavno je Ela izbacila tizer za novu pesmu, čiji stihovi su izazvali dosta pažnje, s obzirom na to da mnogi smatraju da se odnose upravo na Čarlsa.

- Još je ukus na usnama od svih tvojih go**na koje sam gutala jer sam verovala da još volim te, volim te, 'ajde goni se, goni se ti i ta tvoja ku**a, ne želim da znam za vas dvoje. Crknite, odje**te. Ja znam da si ti sve što ja ne trebam. Idem van jer ulice, jer ulice, ulice zovu me - stihovi su pesme koju bi Ela trebalo da objavi uskoro, prenosi Republika.

Informer

 

Inače, Čarls Pirs, britanski biznismen, odlučio je da tuži svoju suprugu, pevačicu Elu Dvornik, zbog kuće u Balama, prenose hrvatski mediji. Prema tamošnjim papirima, Ela je jedini vlasnik kuće u Balama.

- Beleži se spor radi utvrđenja i podele bračne imovine, koji se vodi između tužitelja Pirsa Patrika Čarlsa Pirlesa i tužene Dvornik-Pirs Ele - glasi beleška iz jula ove godine, prenosi Index.hr.