08.12.2023.

13:59

Foto: Informer

Džet set

Ovako izgleda sestra Anastasije i Veljka: Arkan ju je dobio sa glumicom, a bila je sa žestokim momkom, učesnikom "Zadruge" (FOTO)

Željko Ražnatović Arkan, imao je dva braka i nekoliko vanbračnih veza, iz kojih ima devetoro dece, a sa glumicom Ljiljanom Mijatović dobio je ćerku Anđelu.

Informer

 

Ona je rođena 1980. godine, završila je bogoslovski fakultet i objavila zbirku pesama.

Sa Anastasijom i Veljkom, decom koju Arkan ima sa folk divom Cecom, Anđela je u odličnim odnosima, pa se tako pojavila na proslavi Anastasijinog rođendana, gde su se srdačno pozdravile.

Informer

 

Ona je bila gost i na Veljkovoj svadbi, kada mu je poklonila sliku Belog anđela.

Svojevremeno je dospela u medije kada se pročulo da je u vezi sa Kristijanom Golubovićem, kog je upoznala u Grčkoj na njegovom odsluživanju zatvorske kazne.

Informer

 

 - Sedela sam sa Kristijanovom mamom u kancelariji upravnika zatvora. Onda je ušetao on. Obučen skroz u crno, s manirima pravog džentlmena. Odmah me je kupio - izjavila je tada Anđela, a i Kristijan je za medije rado govorio o njoj.

- Kad je Anđela prvi put došla da me poseti, nastala je prava panika. Ceo zatvor se digao na noge, uprava je trčala da je upozna - rekao je Golubović tada.