08.12.2023.

14:47

Foto: printscreen

Džet set

Bio je sa Gogom Sekulić u rijalitiju, a onda se povukao u medijsku ilegalu: Evo kako danas izgleda maneken za kojim su žene ludele (FOTO)

Davne 2007. godine emitovan je VIP "Veliki brat", gde su jedni od učesnika bili Goga Sekulić i Ognjen Ivanović.

Informer

 

Njihova romansa otpočela je nakon kratkog druženja, da bi se nastavilo zagrljajima i međusobnom masažom. Šuškalo se i da su bili intimni u tuš kabini, ali su to demantovali, i rekli da su samo prali veš. Goga je nedugo nakon toga izbačena iz rijalitija, a tokom napuštanja obratila se Ognjenu:

- Kada izađeš iz kuće imaš 10 sati da se vidiš i pozdraviš sa rodbinom i prijateljima i onda si samo moj. Rekla je Sekulićeva.

Informer

 

Nakon završetka tog programa mnogi su mislili da će se romansa nastaviti, međutim oboje su promenili ploču pa je pevačica tada izjavila:

- Ognjen i ja smo u kontaktu, ali se nismo smuvali. Mi smo simpatije, što smo jedno drugom i rekli. Videćemo šta će biti kada se slegnu strasti, a Ognjen je dobar i za druga - rekla je Goga svojevremeno dok je Ognjen bio kategoričan:

- Sa Gogom neće, definitivno, biti ništa. Mislim da smo nas dvoje dva različita sveta. Ona će mi ostati u lepom sećanju, dobra je devojka, ali se razmimoilazimo u svemu. Bilo je lepo i meni i njoj, ali mi nismo simpatije. Ubrzo su pokušali da se njihova kratka avantura zaboravi potpuno. Istakao je Ivanović.

Na društvenim mrežama pojavila se manekenova slika, a mnogi komentarišu da izgleda još bolje nego tada.

Ognjen se preselio u Dubaji, i trenutno radi kao stjuard.