10.12.2023.

18:40

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Nisam dala da zovu hitnu pomoć, izgledala sam užasno!": Oglasila je Jk nakon nastupa u crnogorskom klubu, pa otkrila šta se dogodilo (FOTO)

Pop diva Jelena Karleuša, nakon objavljivanja dva albuma pre nekoliko meseci, vredno radi i puni klubove po čitavom regionu, a i šire.

Informer

 

Mala od skandala sinoć je održala nastup u jednom klubu u Crnoj Gori. Svi koji prate njen rad znaju da diva uvek daje svoj maksimum, i da atmosferu, kako pesmama, tako i plesom dovede do usijanja. Međutim, fanovi koji su prisustvovali u klubu u kom je Karleuša sinoć nastupila, videli su da je pevačica na bini bila nešto mirnija nego inače. Sada se Jelena oglasila na svom profilu na Instagramu i otkrila razlog zbog kojeg nije uspela da pruži svoj maksimum, bar kada je reč o scenskom momentu:

Informer

 

- Hvala svima koji ste došli sinoć na nastup u Kotoru. Bili ste fantastični. Ako primećujete, čudno sam mirna. Nikada mi u životu nije bilo loše kao sinoć. Jedva sam imala snage da se popnem na 3 stepenika od bine. Bol koji u ovom momentu trpim je 10 od 10. Ipak sam stegla zube i odradila zbog vas iako su organizatori hteli da odložimo. Hitnu pomoć posle nastupa nisam dala da zovu jer sam izgledala užasno! Pre bih umrla nego neko takvu da me vidi, a srećom, preživela sam! Ovo sam napisala da znate... nekada mi u ovom poslu pevamo i zabavljamo narod i onda kada niko ne zna da nam je LOŠE! Krvav posao, pogotovo za nas žene - piše u pevačicinoj objavi.