10.12.2023.

19:05

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Najskuplji poklon ikad: Ovo je sin Goge Sekulić dobio za peti rođendan

Goga Sekulić i Uroš Domanović razveli su se pre nekoliko godina, ali su ostali u dobrim odnosima, pa se trude da sinu pruže maksimalnu ljubav i pažnju, kako ne bi osetio nedostatak ni jednog roditelja.

Informer

 

Nakon završenog nastupa koji je Goga imala u Minhenu, došla je za Beograd kako bi svom mališanu proslavila peti rođendan, pa otkrila kako teku pripreme i kakav je poklon spremila za sina:

Informer

 

- Jedva čekamo, sutra mu je rođendan. Igraonica, društvo iz vrtića, familija... Biće svašta nešto za decu. On nije zahtevan za poklon, ima sve igračkice. Od garderoobe ne znamo šta ćemo, samo to da nam ne donose. Kupila sam mu sada bojice - istakla je Goga za Blic, pa otrkila kakav je poklon spremio Uroš, njen bivši suprug:

- Sada ću ekskluzivno da kažem, možda se tata njegov i naljuti. Dobio je stan u Dubaiju od tate. Tata mu stiže iz Ciriha na rođendan. Najbitnije mi je da oba roditelja budu tu. deca treba da budu maksimalno ispoštovana i voljena. Da oba roditelja učestvuju u odrastanju deteta - rekla je pevačica, pa odgovorila na pitanje kakav odnos ima sa Domanovićem:

Informer

 

- U dobrim smo odnosima, jako korektnim. Volela bih tako da ostane.