11.12.2023.

14:04

Foto: IM Live Production

Džet set

"Dala sam zadnji dinar da ćerku dovedem na tvoj koncert" Aleksandra Prijović ganuta, otkrila detalje potresnog razgovora

Muzička zvezda Aleksandra Prijović još uvek sabira utiske sa koncerata koje je držala širom regiona, a sada se prisetila situacije koja se dogodila posle jednog od nastupa u Zagrebu.

- Dok sam stajala, prišla mi je jedna gospođa sa jednom devojčicom, koja ne znam da li ima više od deset ili dvanaest godina, i rekla mi: “Imam petoro dece, a moj muž je na nekom boljem mestu, a ja sam svojoj ćerki ispunila želju i dala sam zadnji dinar da kupim kartu da dođe na tvoj koncert“. Da sam to znala ne bih dozvolila nikada da kupe kartu - započela je kroz suze pevačica, a onda se dotakla i podrške koju je dobila od najbližih, najviše od bake i deke, koji su bili na svakom koncertu kako u Zagrebu, tako i na ostalim - rekla je ona pred kamerama Blic televizije.

Informer

 

- Kada su mi rekli da žele da obiđu kuću u kojoj su živeli pre rata, seli smo u kombi i otišli zajedno. Baka je toliko plakala, da nije mogla da dođe sebi. Onda smo plakali svi zajedno. Posle trideset godina je videla svoje prijatelje i komšije. Njih sve ovo što se dešava stvarno gura napred, jer naravno, da su oni ljudi u ozbiljnim godinama i kao svake bake i deke, imaju i zdravstvene probleme. Puno puta su mi rekli, Aleksandra, možda mi i da ostanemo kući, da ne idemo, da ne smetamo, ipak smo mi stariji. Na to, sam samo rekla, ja prvenstveno želim da vi budete tu - kaže Aleksandra.

Tagovi: