Autor: Informer.rs

11.12.2023.

13:00

Foto: Promo

Džet set

BUSINESS WOMEN AWARDS 2023

Beograd, 11. decembar 2023. - FOCUS Radio osnažuje žene preduzetnice kroz dodelu priznanja "BUSINESS WOMEN AWARDS 2023"

Manifestacija BUSINESS WOMEN AWARDS 2023, uspostavljena je kao jedan od načina da se identifikuju i predstave uspešne dame, kako bi šira javnost uvidela da je uspeh u oblasti ženskog preduzetništva i rada uz planiranje, marljivi rad i odricanje moguć i da su formule uspeha savladive.

FOCUS Radio, kroz ovaj značajan događaj, odlučno se zalaže za promociju vrednosti koje pokreću ekonomski i društveni razvoj. Centralna tačka naše vizije je promocija žena i njihovih organizacija kao katalizatora napretka, čineći ovaj događaj ključnim korakom ka promociji njihove značajne uloge u svakom društvu.

Informer

 

FOCUS Radio, kao organizator pomenute manifestacije, učestvuje u inicijativama Vlade Srbije i Privredne komore Srbije u podršci i pospešivanju ženskog preduzetništva u Srbiji i regionu. Uspešne dame, kao i organizacije kojima rukovode, predstavljaju podstrek i za druge da se trude, pokušavaju i na kraju uspeju u ostvarenju svojih planova i snova. Promocija socijalno odgovornog i angažovanog poslovanja su takođe deo naše inicijative, kako bi podstakli različite neprofitne aktivnosti koje su veoma važne u postizanju razvojnih ciljeva.

FOCUS Radio je aktivni učesnik u promociji socijalno odgovornog poslovanja, naglašavajući ključnu ulogu koju ove inicijative igraju u ostvarenju šireg cilja razvoja.

FOCUS Radio će i ubuduće podržavati sve inicijative Nj.E. Predsednika Republike Srbije gospodina Vučića, Vlade Republike Srbije, organizacija Javne uprave, Privredne komore Srbije, privrede i pojedinaca koje za cilj imaju ubrzani ekonomski razvoj.

Organizaciju događaja je podržala i turistička agencija Star Tours, i dodelila vaučer za nagradno putovanje.

Dobitnici ovogodišnje nagrade BUSINESS WOMEN AWARDS 2023 su:

Suzana Perić, Ivana Vučićević, Iva Štrljić i Snežana Borjan.