13.12.2023.

17:45

Foto: printscreen/Instagram

Džet set

Istina o obrazovanju Ele Dvornik šokirala javnost! Influenserka priznala: "Stalno su me svi osuđivali"

Ćerka legendarnog pevača Dina Dvornika, Ela, trenutno je jedna od najpoznatijih hrvatskih influenserki, i često izaziva pažnju regionalnih medija, a najviše nakon razvoda sa svojim suprugom Čarlsom.

Informer

 

Ela je tokom rane mladosti postala poznata javnosti, kada je pokušavajući da krene očevim stopama uplovila u muzičke vode. Osim muzike, influenserku je privukla i gluma, pa se oprobala i u toj sferi umetnosti, dok se u mladosti slikala u donjem vešu i to sa 16 godina.

Dvornikova je nakon završene osnovne škole upisala i srednju umetničku, koju je, kako kaže, zbog snimanja serije "Rođaci" morala da napusti:

Informer

 

- Sve vreme me je kopkalo to što nikad nisam završila srednju školu. Stalno su me svi osuđivali zbog toga, ali sam osećala da imam neku ambiciju koju moram ispuniti. Znala sam da neću ići na faks ni ništa. Koliko god ljudi mislili da je to greška, mislim da sam stvarno naučila puno o životu time što sam na neki način morala da nađem nešto u čemu sam dobra bez nekakvog znanja, hajmo reći. Sve vreme sam nalazila to nešto što bi me ispunilo i na kraju sam došla do ovog i drago mi je, iskreno - rekla je Ella na konferenciji "Beep Up".

Ta serija nikada nije bila emitovana, ali je influenserka sa svojom porodicom bila deo rijalitija "Dvornikovi".