15.12.2023.

16:04

Foto: Maša Banđur

Džet set

Stan u Dominikani od 200 kvadrata, vila u Beogradu od pola miliona: Mile Kitić danas uživa u luksuzu, a u detinjstvu je živeo dosta skromnije

Popularni folker sa karijerom dugom par decenija, Mile Kitić, uspeo je da zaradi dovoljnu količinu novca, da danas slobodno može da uživa u luksuzu sa svojom porodicom.

Informer

 

Sa suprugom, takođe pevačicom, Martom Savić, sagradio je vilu na Lekinom Brdu, a procenjena vrednost ovog velelepnog zdanja je oko pola miliona evra. Njihov porodični dom, između ostalog sadrži otvoreni i zatvoreni bazen, salu za bilijar, stakleni zid koji se pomera pritiskom na dugme, i još mnogo toga.

Informer

 

Porodica Kitić osim kuće u Beogradu, poseduju i stan od 200 kvadrata u Dominikanskoj Republici, koji su kako se pisalo, uzeli na kredit, a luksuzni apartman se nalazi na samo 50 metara od plaže. Njegova partnerka Marta, sa ćerkom Elenom, najveći deo svog vremena provodi upravo tamo.

Međutim pre nego što se domogao novca i slave, Mile je živeo ne tako raskošnim životom. On je rođen je u Ceranima, u Bosni i Hercegovini, gde i danas rado ode. Njegova kuća u kojoj je stasao je srušena, dok je na istom mestu izgrađena nova, u kojoj danas boravi njegova snajka Bojana.

Informer

 

Nemanja Kitić, pevačev brat je progovorio o njihovom detinjstvu, pa naveo da ga je on odgajao dok su mu roditelji bili u Americi:

- Imao je 13 godina kad su nam roditelji otišli u Ameriku. Ja sam tada živeo u Sarajevu, gde sam radio. Došao sam po njega i poveo ga kod sebe. On je tamo išao u Tehničku saobraćajnu školu. Bio je nestašan, kao i svi ostali dečaci. Bilo je tu prepirki, hoće da ide u školu, neće. Želeo sam da nastavi da se obrazuje, hteo sam da posle srednje škole ide na fakultet u Ljubljanu. Međutim, on je otišao na to muzičko obrazovanje. Učio je sa Jocom Petkovićem, počeo je s kafanama, posle je išao u vojsku i kad se vratio, nastavio je s muzikom. Kada je imao dvadesetak godina, otišao je na čuveni festival Ilidža - govori za Kurir Nemanja pa dodaje:

- Dođe on da nas obiđe, ili kada peva u blizini odem ja njega da vidim. Mile je strašno emotivan, on mnogo voli ovo područije. Uz pomoć opštine. napravio je ovde deo asfalta, gleda i meni i bratu da pomogne kada god treba. Što se toga tiče, on je dosta odgovoran.