Autor: Informer/K.Ć.

15.12.2023.

18:17

Foto: Informer/shutterstock

Džet set

Marija Šerifović otkrila detalje o dolasku sina Maria na svet, pa spomenula i oca bebe

Popularna pevačica je priznala da je put do dobijanja bebe bio dug.

- Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario - rekla je Marija, a na pitanje ko je otac deteta, ona je odgovorila:

- Zbog ugovora o privatnosti ne mogu sa vama da delim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vreme, o tome znati sve.

Kako u Srbiji još uvek nije praksa surogat majčinstva, pevačica je odlučila da pomoć potraži u Americi.

Mario je došao na svet na jednoj privatnoj klinici u Los Anđelesu, početkom decembra, a Marija je prisustvovala porođaju. Pevačica je sa majkom Vericom otputovala sredinom novembra u Ameriku, kako bi bile uz surogat majku i pružile joj podršku.

Marija Šerifović je dala i svoju prvu izjavu nakon što je postala majka.

- Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj - rekla je pop zvezda za "Blic".