15.12.2023.

22:05

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Katarina Grujić proslavila ćerki drugi rođendan: Pevačica nikad emotivnija "Kao juče da sam je rodila"

Pevačica Katarina Grujić organizovala je proslavu povodom drugog rođendana svoje mezimice Katje, sa porodicom i prijateljima, ali bez supruga Marka Gobeljića, koji je bio sprečen da prisustvuje ovom događaju. Iako je kupio avionsku kartu i planirao dolazak iz Atine, u poslednji čas je iskrsla fudbalska utakmica zbog koje je, iz karantina, preko video poziva pratio ćerkin rodjendan.

Informer

 

Mala Katja je izgledala kao princeza, najpre u belom kompletiću, a kasnije u balskoj haljini koju je obukla malo pre nego što je oduvala dve svećice na slavljeničkoj torti.

Informer

 

- Jako sam emotivna od kada sam se probudila. Ne mogu da verujem da su već proletele dve godine, a kao da sam je juče rodila. Marko mi je mnogo nedostajao, iako smo ceo dan na vezi i na video pozivu, ali verujem da je njemu mnogo teže, jer za razliku od mene koja sam s Katjom, on je tamo sam- rekla je Kaća za Informer.

Informer

 

Proslavi u igraonici prisustvovali su Markovi bivši saigrači iz Crvene zvezde, njihove supruge i deca, sinovi Radiše Trajkovića Đanija sa suprugama i decom, voditeljka Pinka Tijana Stoisavljević, pevačica Jelena Kostov, pevac Uroš Živković, Snežana Borjan i mnogi drugi.