16.12.2023.

07:34

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Ne jedna već tri jelke: Karleuša pokazala kako je okitila kuću, pogledajte zašto njenu dekoraciju mnogi smatraju najlepšom

Jelena je ispod u opisu videa priznala da nema utisak da je 2023. godina na izmaku, ali da je po navici ipak ukradila kuću. 

Nemam nikakav osećaj da se bliži Nova godina… Imam osećaj kao da je neki mart. To me nije sprečilo da sredim praznično obe kuće (u drugoj živi Alfa, to je ona veća i lepša) i da potrošim nepotrebno puno para zbog čega se sad nerviram kao i svake godine. Sve u svemu, praznici nam stižu.

Karleuša, koja važi za kraljicu stila, i ovaj put je oduševila fanove dekoracijom, a komentari oduševljenih pratilaca su se samo nizali.

"Svake godine imaš najbolje okićenu i ukrašenu jelku", "Ali kraljice, samo tvoju jelku čekamo", "Božanstveno", "Uvek je najlepša jelka tvoja Karli" - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Jelena Karleuša je gostovala u Informerovom podkastu koji će se emitovati danas u 13 časova na našoj televiziji, a tokom razovora sa Draganom J. Vučićevićem ogolila je dušu i nikad otvorenije govorila o najškakljivijim detaljima iz privatnog života. 

Ono što je Jelena ispričala, nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a delove intervjua možete pogledati OVDE!