16.12.2023.

17:37

Foto: Informer

Džet set

Podkast s Karleušom zapalio mreže! Večeras repriza u 22.30 časa, a gledaoci oduševljeni: "Najbolji intervju koji sam pogledala!"

Ispovest Jelene Karleuše mnogi su već pogledali i na Informer televiziji, ali i na Jutjubu, a komentari koje su ljudi ostavljali su neverovatni. Mnogi su mišljenja da je ovo najbolji intervju ikada:

Informer

- Najbolji intervju koji sam pogledala. Jedna prekrasna i snažna osoba - piše u komentarima ispod snimka, dok su neki emotivno doživeli i detalje koje je o sebi ispričao Dragan J. Vučićević:

- Najezila sam se kad je voditelj rekao da je njegov tata živeo toliko siromašno, da kasnije kada je imao i napravio nešto, desavalo se da gde god vidi hleb, kupi ga. Divan i lep intervju - jedan je od komentara.

Informer

Jedna gledateljka je čak i plakala:

- Nisam gledala na TV-u od početka, ali sam do kraja plakala. Sad na internetu počinjem da gledam od početka. U pravu je Vučićević, ovo je predivan intervju, ovakvu Jelenu nismo nikad videli (mada odavno znam da je prepametna, zbog nje sam gledala "Zvezde Granda", sad vise ne), Jelena pola života si nosila masku, za promenu ovih 13 godina aktivnih, mogla bi da budes prava, jer si divna i kao što reče Vučićević: "Volimo te". P.S. ne snimaj one provokativne pesme sa ružnim rečima, iznenadi nas promenom  - napisala je jedna gledateljka. 

Ne propustite reprizu intervjua godine u Informerovom podkastu sa Jelenom Karleušom večeras od 22.30 časova.