16.12.2023.

21:13

Foto: Informer

Džet set

Tanja Savić poslala jaku poruku Mariji Šerifović: Pevačica oduševljeno primila vest da je njena koleginica postala majka

Marija Šerifović sve je iznenadila objavom na svom profilu na Instagramu u kojoj je pokazala fotografiju svog sina kojeg je na svet donela surogat majka u Los Anđelesu, a kojem je pevačica dala ime Mario. Njoj su odmah čestitale mnoge javne ličnosti.

Informer

Među njima je i Tanja Savić, koja već dugo prolazi tešku borbu oko starateljstva nad sinovima tokom suđenja sa još uvek zakonitim mužem Dušanom Jovančevićem.

- Neka je živ i zdrav, Maro. Biti majka je nešto najlepše - napisala je Tanja Savić na Instagramu ispod Marijine objave.

Informer

O Marijinim pokušajima da ostane trudna niko nije znao ništa. Sama sa sobom je prolazila kroz pakao neuspešnih vantelesnih oplodnji i nije dozvoljavala da to oseti ni njena publika, niti da to bude tema u javnosti. Ipak, želja da dobije bebu bila je jača od neuspeha sa kojim se sretala i nije planirala da odustane. Šerifovićeva je na kraju, pre otprilike tri godine, počela da se raspituje o surogat majčinstvu.

Identitet oca bebe Marije Šerifović ostaće nepoznat. U dokumentima, kao jedini roditelj malog Maria Šerifovića biće upisana samo Marija.