22.12.2023.

23:56

Foto: Dejan Milićević, Novak Djurovic

Džet set

Skandal! Ana Nikolić grebala i čupala čuvenog kompozitora, ovo je razlog jezivog napada?!

Pevačica je navodno došla ispred njegovog studija, pozvonila mu na interfon i zahtevala od njega da siđe ispred zgrade. Rale je to i učinio, a ona je navodno odmah krenula da ga napada.

- Sve se desilo pre nekoliko trenutaka. Haos je bio ispred zgrade. Rale je bio u studiju sa pevačicom Oljom Bajrami, ona je došla i napravila skandal. Izletela je iz "mercedsa", urlala, ceo komšiluk je uznemirila. Baš je nastao haos. Nazivala ga je pogrdnim imenima, pominjala Oju Bajrami, prebacivala mu što je s njom u studiju - kaže navodno izvor za Kurir i dodaje da je Ana još više pomahnitala:

- Tad je fizički nasrnula na njega. Grebala ga je, čupala, celog ga ispljuvala. Nekako se izvukao i vratio u studio, ona je nastavila kolima da se vozika ispred zgrade. 

Novinari su pokušali da kontaktiraju kompozitora, ali su uspeli da dobiju pevačicu Olju Bajrami koja je bila šokirana i vidno uznemirana kada smo je kontakirali:

- Šokirana sam, ne mogu da verujem da je došlo do toga.Ja godinama sarađujem sa Raletom, to svi znate. Ne znam šta Ana radi sa njim, niti me se tiče, takođe ja nju nisam videla ali ko meni može da zabrani da ja bilo koga vidim?! Došla sam, platila pesmu i otišla. Gospode Bože, ovo je jezivo.