23.12.2023.

19:55

Foto: Informer

Džet set

"Kao da je moja ćerka napravila uspeh": Suzana Jovanović ponosna na Milicu Pavlović, otkrila koji joj je savet dala na početku karijere

Suzana je okupljenim predstavnicima medija otkrila da je srećna zbog Milice koja je karijeru započela u pevačkom takmičenju "Zvezde Granda". 

- Uzbuđena sam zbog toga što su "Zvezde Granda" iznedrile još jednu zvezdu koja ima uspešne koncerte i kod nas i u našem okruženju. Drago mi je kao da je moja ćerka napravila uspeh - rekla je ona i otkrila kakav je savet dala svim takmičarima, pa i Pavlovićevoj:

- Savetujem kako su došli, odakle su došli i sa koliko para u džepu. Danas moraju da cene ovaj uspeh i sve ovo što im se dešava, jer ovo je predivno, ali po mom mišljenju, neće večito da traje. Treba iskoristiti ovaj trenutak slave kad ih ljudi traže i da se obezbede, a posle neka bude kako bude kako bude.

Suzana je na ovaj koncert došla bez supruga, jer je on morao da otputuje u Hrvatsku.

- Sama sam jer mi muž nije tu. Otišao je u Opatiju zbog kupca za garsonjericu, pa je morao da ih sačeka tamo.

Suzana je otkrila šta misli o tome što Popović mnogo novca troši na automobile.

- Muškarci imaju više hobija. Neki vole da izlaze, neki da se provode bahato, a moj muž voli automobile. Na nešto sam morala da pristanem. A ja volim samo mir i tišinu i kada mogu bezbrižno da odem do grada da uradim sve što treba. Da sam slobodna.

Pevačica je rekla da je danas teško naći dobre pesme koje bi obezbedile i dugu karijeru.

- Velika je sreća danas održati popularnost i imati dobre pesme. Na tržištu je teško napraviti dobar hit. Želim im i da se posle 30 godina pevaju njihove pesme i da ponovo napune Arenu, ali je tolika hiperprodukcija da ne znate ni šta da snimite ni šta da prezentujete publici.

Ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.