Autor: Informer/A.S.

24.12.2023.

18:41

Foto: Privatna arhiva

Džet set

Voditeljka RTS-a podelila sliku sa sestrama bliznakinjama, pa naišla na negativan komentar na svoj račun! Slađana na nebičan način odgovorila na uvredu

Slađana Tomašević, voditeljka RTS-a nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa sestrama bliznakinjama, a pored niza pozitivnih komentara, našao se ipak i jedan negativan. 

Kako je voditeljka ispričala, jedna korisnik pomenute društvene mreže je napisao da su njene sestre mnogo lepše od nje, a Slađana je imala pravi odgovor na to.

- Imam sestre bliznakinje, skoro sam zakačila neku zajedničku sliku na Instagramu na kojoj smo nas tri i onda sam videla komentar ispod, mislim ne čitam komentare, to sam odavno naučila zato što sam ukapirala da nažalost u poslednjih nekoliko godina ako nemaš hejtere u ovoj zemlji, ti ne postojiš. Pročitam jedan komentar, neko mi piše: "Lepše su od tebe". Ja sam lajkovala i kažem :"Jesu". Pa da, to su moje sestre i lepše su od mene. Ja nikada nisam ni rekla da sam ja lepa - rekla je Slađana na RTV1.

Podsetimo, Slađana je nedavno napunila 50 godina, a na izgledu joj mogu pozavideti mnoge mlađe koleginice.

Tagovi:
voditeljka RTS slađana tomašević