25.12.2023.

17:20

Foto: Društvene mreže

Džet set

"Ne ide da Prija ovo nosi uz 'Dam, dam'": Karleuša prokomentarisala svoj kostim, pa potkačila koleginicu?!

Karleuša, koja je bila gost na koncertu pevačice Milice Pavlović, pred punom beogradskom Arenom pojavila se u kostimu koji je sama zamislila.

Jelena je u opisu fotografije objasnila zašto ne može svako da nosi ovakvu vrstu kostima, a kao jednu od mnogih koleginica navela je Aleksandru Prijović.

- "Killer body" set... Da, ovaj neverovatan set je napravio naš čovek, Srbin. Zanimljivo je da nije ni trepnuo kad sam mu saopštila ideju i zamisao šta želim da obučem. Obično ljudi imaju one strejterske reakcije: "Jesi li ti normalna?", itd... Vlada je smireno saslušao i rekao: "Nikakav problem!" Kada vam dođe čudna osoba, najpogrešnija stvar koju možete da uradite jeste da paničite i pokažete strah. Morate da delujete hladnokrvno. Elem, Vlada je i neko ko mi pomaže oko pravljenja raznih proteza za Alfu i neće da naplati, tako da hvala i ovim putem. Živ bio i dabogda te Bijonse zvala uskoro. Ili bar Niki Minaž, Kardi Bi - napisala je JK, pa je objasnila ko može na sceni da nosi ovakve vrste kostima, a da ne izgleda smešno:

- P.S. Naravno da ovakav kostim mora da ide i uz određenu muziku, fazon, performans... Svakako ne ide da Prija ovo nosi uz "Dam, dam" ili tako nešto. Ovo su kostimi za drugu vrstu svega.