Autor: Informer/A.S.

25.12.2023.

19:00

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Živela hiljadu godina": Jovana Jeremić donela odluku, ona će joj pevati na svadbi, javno joj se obratila ovim rečima (VIDEO)

Voditeljka Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa 14 godina starijim preduzenikom Draganom Stankovićem, kojeg je sve do skoro krila od očiju javnosti. 

Informer

 

Ona je u nekoliko navrata isticala kako je Dragan čovek njenog života, a sada je otkrila, koja pevačica mora pevati na svadbi ako odluči da se uda drugi put. 

Naime, Jovana se snimala u svojim kolima i priznala da obožava Stoji, kao i da njene pesme non-stop sluša. 

- U gradu je toliko velika gužva da ja ne znam kako ću da stignem na Pink, a danas i sutra imam toliko snimanja, da stvarno više ne znam. Znači kad se ovo završi ne postojim do kraja januara za kolege, molim vas smilujete se na mene. I slušam Stoju u autu. Stojo, živela hiljadu godina. Ako se ikada udam drugi put, ti ćeš mi pevati na svadbi, pod rednim brojem jedan. Moja Stojanka Stoja, jer njene pesme su pesme za jake žene. Od "Revolucije" do "Nešto mi govori", "Život sa tobom muzika". Sve pesme njene odjekuju u autu - rekla je Jovana. 

Podsetimo, Jovana je nedavno u svojoj izjavi otkrila kako je izledao Draganov i njen prvi poljubac i tom prilikom je otkrila kako bi želela da mu rodi sina. 

Informer

 

- Nikad neću zaboraviti prvi poljubac. To se dogodilo na četvrtom dejtu i tu smo se smuvali. Vozili smo se oko Hrama Svetog Save i bilo je crveno svetlo na semaforu. U tom trenutku je rekao: "Jao, vidi šta tamo ima". Ja kažem: "Šta se desilo?". Okrenem se i on mene poljubi. Kada se to dogodilo, znao sam da je to čovek mog života. Bilo je strasno, emotivno... Kada me je dodirnuo i kada je energija prostrujala kroz telo, rekla sam: "To je to" - govori Jovana i otkriva da će mu roditi sina, ali i da ga je upoznala sa bivšim mužem Vojislavom Miloševićem:

- Hoću da mu rodim sina. To nije isključeno, drugo dete ću roditi samo muškarcu kojeg volim. Upoznala sam ga i sa bivšim suprugom Vojom. Poštuju se, a Voja je rekao da je on fenomenalan i da je prezadovoljan Draganom.