26.12.2023.

09:53

Foto: Zoran Sinko

Džet set

"Sada ću peckati nekoga drugog" Karleuša otkrila kakav odnos ima sa Prijom, pa prokomentarisala Mariju Šerifović

Kako je izgledao tvoj susret sa Aleksandrom Prijović?

- Jako lepo. Ona je delovala kao neko dete, srele smo se na ulazu restorana. Ja sam mislila da je to neko dete od 12,13 godina. Rekla mi je: "ej", ja sam rekla: "ej", misleći da neko dete želi, na primer, da se slika. A onda je ona rekla: "Aleksandra". Onda sam ja prepoznala u tom detetu nju bez šminke i lepo smo se ispričale. Vratila sam je nazad u restoran i pričale smo. Kulturna, lepo vaspitana, sa puno poštovanja. Tu me je kupila, sa mnom više problem nema.

Da li ti je zamerila ono što si pisala na Instagramu?

- Nije imala konkretno šta da mi zamera. Nikada za nju konkretno ništa nisam rekla. To su više mediji u mojim rečima našli nju.

Informer

 

Dobro, ali i ti voliš da peckaš...

- Ja volim da provociram i peckam, ali to je sve šoubiznis. Ali kada meni neko na taj način priđe, od peckanja više nema ništa. Samo ima podrške, lepih reči i ima prijatelja u meni. Peckaću nekoga drugog.

Nedavno je jedna tvoja koleginica rekla da joj smetaju pitanja o tebi? Kako to komentarišeš? Konkretno, Goca Tržan je izjavila: "Sumnjam da nju pitate za bilo čiji od naših albuma".

- Aha... Pa eto... Zato što ja stvarno ne bih znala šta da kažem... Nisam znala da Goca ima novi album. Nema? Ne znam šta bih rekla. Pa imam dva albuma, kako da ne pitate? Šta se i oni prave ludi? Šta sad, oni se prave naivni? "Što novinari pitaju sve nas pevače?" Pa o kome će da vas pitaju nego o meni, pogotovo što sam izdala dva albuma. To se ne dešava nikad. O kome će da vas pitaju? Svakako ćete imati više naslova ako pričate o meni. Budite mudri, pričajte lepo o meni, onda ću ja lepo o vama. (smeh) Bićemo velika srećna porodica. Zašto kolege imaju stalno nešto na moj račun da kažu, da dodaju? Šta vam je? Ostavite me na miru. Posle kuku lele kad odgovorim. Pst, samo lepo o meni i onda ću ja lepo o vama. A onda kada ja nisam dobra prema vama, imam osećaj da to malo više boli vas nego mene. Ajde u Novoj godini da svi pričate lepo o meni i ja ću biti vaš najveći prijatelj.

Informer

 

Kako si reagovala na vest da je Marija Šerifović postala majka? 

- Znala sam i čuvala sam tajnu. Znala sam šta sprema i planira. Srećna sam zbog Marije, a još više sam srećna zbog Verice, biće najbolja baka!

Nedavno je Marija izjavila da ne zna zašto si ljuta na nju?

- Mislim da Marija zna, ali se samo folira. Ali, nema veze...