26.12.2023.

10:52

Foto: Informer

Džet set

Rale izbacio Olju iz stana nakon svađe sa Anom? Nikolićeva ga ubedila da je Bajramijeva zvala medije, evo kako je reagovao

Kako navodno kaže izvor, Goran je poverovao Ani, pa se posvađao sa Oljom i rekao joj da mu se više ne obraća.

Informer

 

- Nakon što su mediji objavili o sukobu između kompozitora i pevačice ispred zgrade, u toku noći izbio je i opšti haos u Raletovom stanu. Naime, Ana je pozvala Raleta i rekla da je Olja kriva što su mediji saznali za njihov sukob. Rekla mu je: "Eto, ova tvoja da bi se dokopala nekog teksta u novinama, zvala je sve novinare i ispričala im za našu svađu. Ona je kriva za sve, reaguj i smiri je. Ako je ona željna naslova, ja nisam." Rale je nakon ovoga pobesneo, pa je Olji svašta rekao i poručio joj da odmah ujutru napusti njegov stan - rekao je navodno izvor za Kurir.

Podsetimo, Ana je negirala da se dogodio incident i rekla da je sa Raletom prijatelj 30 godina. Međutim, oglasio se i Ratković koji je noć ranije potvrdio da je bilo svađe:

- Desila se manja čarka, ali ništa od čupanja, tuče i ostalog. Razumem da sve mora da bude pompezno, ali nije nasrnula na mene - rekao je on tada za Telegraf.