26.12.2023.

17:03

Foto: ATA Images

Džet set

"Na Jakova sam posebno ponosna": Seka presrećna zbog svog naslednika, progovorila i o devojčici koju je vodila na maturu (VIDEO)

Pevačica Seka Aleksić danas je u jednom prestoničkom restoranu oragnizovala novogodišnje druženje sa sedmom silom i tom prilikom je ogovorila na sva pitanja koja su javnost zanimala. 

Aleksićeva, koja je rasprodala sve karte za novogodišnji nastup, sumirala je utiske iz ove godine. 

Seka se, ovom prilikom prisetila devojčice Mie koju je vodila na maturu. Naime, ni jedan dečak nije želeo da devojčici bude pratnja na maturi, pa je pevačica odlučila da joj priredi dan za pamćenje. 

Informer

 

- Mia je divna devojka, ima sjajne roditelje. Planiram da ih posetim, ostale smo u sjajnim odnosima, a i čujemo se često - rekla je Seka. 

Pevačica je otkrila da je mnogo ponosna na njenog sina Jakova zbog uspeha koje je postigao ove godine. 

- Ako nešto mora lepo da se izdvoji iz ove godine, ja sam ponosna mama. Na Jakova sam posebno ponosna, položio je i ima žuti pojas, naučio je da vozi brod, skije, a i sjajan je đak u školi - rekla je ona. 

Informer

 

Seka je otkrila da će joj Nova godina kao i uvek biti radna, dok će Božić provesti sa porodicom.

- Ja sam na Božić uvek kod kuće, to je za mene praznik, Novu godinu radim. Moja deca su uvek bila skromna, poželeli su neke obične stvari i ja ću im ispuniti sve željeDanas postoji mnogo ljudi koji ne znaju šta je radost. Kad imate radosti, onda vas i Bog nagradi. Ništa nisam nikada radila na silu, sve mi je dolazilo samo zato što sam vredna - ispričala je ona. 

Podsećamo, karte za Sekin novogodišnji nastup, koji će održati u jednom prestoničkom hotelu, rasprodate su u rekordnom roku.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.