Autor: Informer/A.S.

27.12.2023.

07:00

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Ja sam blagoslovena": Emotivni kadrovi majke i ćerke, Luna prigrlila naslednicu, ona se topi u njenom naručju (FOTO)

Pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga", Luna Đogani, podelila je na svom Instagram profilu fotografiju sa naslednicom Mijom. 

Majka i ćerka odlučile su da provedu vreme zajedno, pa su tako prošetale po gradu i uživale u novogodišnjoj dekoraciji. One su iskoristile priliku i slikale se zajedno, a ponosna mama je fotografiju odmah podelila na svom Instagram profilu uz emotivan opis. 

Informer

 

- Pitam se da li dajem sve od sebe, ti si sve i ja sam blagoslovena... Želim ti, moja ljubavi, da budeš jaka - stoji u opisu Lunine objave na engleskom jeziku.

Luna, inače, u braku sa Markom ima i ćerkicu Lanu, koja je na svet došla u oktobru mesecu ove godine. Nedavno je otvoreno pričala o stučnoj pomoći, kojoj pribegava u poslednje vreme u želji da bude što bolja majka i supruga.

Informer

 

- Bračna terapija je važna. Uvek je dobro da žena i muž mogu da porazgovaraju sa stručnom osobom. Smatram da ne moraš da imaš problem u braku da bi išao na bračnu terapiju, kao i što ne moraš biti lud da bi išao kod psihijatra. Evo, ja idem kod psihijatra, zato što smatram da mogu da budem još bolja, da mogu da poradim na svom psihičkom zdravlju, i da moja deca imaju pored sebe zdravu, što više nasmejanu i vedru majku. Ja ne kažem da nisam, ali znam da mogu da budem još bolja - rekla je Luna u emisiji "Magazinu In".