28.12.2023.

16:18

Foto: Informer

Džet set

"To je bila ljubav": Žika Jakšić priznao sve o vezi sa Slavicom Ćukteraš

Voditelj emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakšić, uvek je važio za velikog estradnog zavodnika, a svojevremeno je, pre braka sa voditeljkom Dajanom Paunović, zaveo mladu pevačicu, Slavicu Ćukteraš.

Informer

 

Slavica i Žika nikada nisu krili svoju ljubav, mada nisu voleli da eksponiraju svoju vezu u javnosti. Par je ostao zajedno sve do 2008. godine, a nakon raskida, producent je oženio voditeljku Dajanu Paunović.

Informer

 

Nakon skoro 15 godina, Žika je progovorio o romansi koju je imao sa pevačicom:

- Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismo krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene - rekao je Jakšić jednom prilikom, ali se Slavici taj komentar nije dopao:

- Šta on radi, vodi emisiju? Ne razumem, ja sam se udala, napravila pauzu i nemam potrebu da radim do kraja života, tako da me te glupe izjave uopšte ne zanimaju. I on je mogao mnogo više, pa nije. On je napravio ‘Zvezde Granda’, što nije napravio svoju producijsku kuću? Nemoj da me diraš u lepotu i talenat. To je glupost, i čula sam da je i Saša rekao isto. Oni znaju koliko sam zaradila za njihovu kuću - odbrusila je Ćukteraš u novembru 2020. godine.