Autor: Informer.rs

29.12.2023.

12:42

Foto: E-Stock, Ata Images

Džet set

Ovaj film će biti pravi hit u bioskopima! Mirka Vasiljević glumi Gogu Sekulić?!

Goga priča za Informer da će samu sebe igrati u filmu o njenom životu, dok bi pevačicu iz mlađih dana trebalo da glumi Mirka Vasiljević.

Informer

Goga Sekulić

- Želim da napišem autobiografiju. Moja karijera se razvijala u vreme kada se nije bilo lako istaći na sceni kao danas. Bilo je teško upoznavati se s ljudima različitih profesija i profila, posebno kada si klinka. Imala sam svoj cilj, borila sam se i izborila! Nije da se hvalim, ali oduvek sam važila za drugaricu. Tako su me ljudi i doživljavali, kao drugaricu. Sedela sam, pričala i sarađivala sa mnogima. Živela sam film, a ne običan život. U knjizi bi se našli brojni događaji sa scene, ulice, klubova i, naravno, estrade. Izmeniću imena ljudi, ali sigurna sam da će se svi pronaći. U međuvremenu se ukazala prilika da se moja životna priča ekranizuje na velikom platnu, ali videćemo šta će od toga biti... - kaže Goga i dodaje da bi volela da je u filmu glumi Mirka Vasiljević:

Informer

Mirka Vasiljević

- Ona mi je pun pogodak! Dobra je glumica i urbana je. Glumila bi mene iz mlađih dana, a ja bih volela da igram samu sebe iz sadašnjeg vremena.