29.12.2023.

22:34

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Vera Matović priznala sve o odnosu sa svojim suprugom: "To mi u životu nije rekao"

Folk pevačica Vera Matović i njen suprug Ratomir Raća Matović, važe za jedan od najskladnijih parova na estradi.

Informer

 

Međutim, pevačica kaže da od svog supruga nikada nije dobila kompliment:

- Kakvi da mi kaže lepotice, to mi u životu nije rekao. Samo je jednom rekao svom kolegi kada me je prvi put sreo: "Slatka mala, nije loša". E to su bili komentari koje je on tada komentarisao i to mi je preneo taj kolega. Nikad mi nije rekao da sam lepa, a ne treba ni da mi kaže, jer ja ne volim to poltronisanje, donošenje cveća - ispričala je Vera nedavno, pa dala savet svim ženama:

Informer

 

- Takve ljude gledam i uvek kažem nemojte žene da nasedate na cveće, znajte da je bio u šteti nekoj, kod neke druge i sad dolazi kući da se pravda. Možda bi on ostavio i ženu, ali nije mogao zbog dece, ali ipak je i to lepo da deca ne ispaštaju. Nisam nikad za razvode, poštujte taj svoj brak, poštujte decu da vam ne odu stranputicom.

Matovićeva se potom osvrnula na mlade devojke, pa im dala zlata vredan savet:

-Vodite računa i dobro razmislite za koga ćete da se udate ili koju ćete da oženite. Neki budu po sedam ili osam godina kao u ljubavi, onda se udvaraju jedni drugom, a onda čim se venčaju, posle mesec dana razvod braka, ja to ne mogu da verujem. Znači papir su dobili i neće da trpe jedno drugo.

Podsetimo, Vera Matović važi za jednu od najbogatijih pevačica našeg estradnog neba, a samo vila na Dedinju u kojoj folkerka živi sa porodicom, vredi oko 4.000.000 evra. Takođe, ona i njen suprug poseduju veliki broj umetnina velike vrednosti.