30.12.2023.

15:55

Foto: Zoran Sinko

Džet set

Cakana uhvatila muža u krevetu sa drugom ženom: "Moj osećaj tog trenutka nikad neću zaboraviti"

Pevačica Dragica Radosavljević, poznatija kao Cakana i njen suprug Nebojša Negić već duži niz godina imaju vrlo skladan brak, međutim jedan događaj iz prošlosti zauvek će ostati u njenom sećanju.

Informer

 

Pevačica smatra da je mala doza ljubomore u braku normalna i da je poverenje i iskrenost ključ za uspešan brak:

- Glupo je praviti od sebe nešto što nisi. Stvari se nazivaju pravim imenom i onda vam je sve u životu jednostavno. Govorim o istini, kažem gde sam bio tog dana, s kim sam se video, jer u slučaju da ona nešto sazna, a saznaće jer je takva priroda škorpije, moraću da objašnjavam nešto, a nema potrebe - rekao je Dragicin suprug Nebojša.

Informer

 

- Ono što ne znam, to me ne boli - dobacila je Cakana i tom rečenicom nasmejala sve, a zatim se prisetila skrivene kamere koju joj je priredio partner u nameri da se našali s njom. 

Informer

 

- Sećam se toga, mada, Nebojša je, kada su mi pripremali skrivenu kameru, rekao da ću ja sve to provaliti, međutim, nisam. Ali kada se ta emisija završila bila sam toliko ljuta, izložio me je stresu. Mogla sam i njega i nju da napadnem - rekla je Dragica u emisiji "Zvezde Granda specijal" i dodala:

- Moj osećaj tada, tog trenutka, neću zaboraviti. Poverovala sam u priču. Ja sam bila u šoku bukvalno. On je izašao iz sobe demoliran i onda sam reagovala kako sam reagovala.

Cakana otvoreno govori o ovom događaju, i o osećaju koji je u tom trenutku imala, te napominje da je reagovala na način koji ne bi očekivala od sebe. Ovaj incident ostaće zauvek urezan u njeno sećanje.