30.12.2023.

16:55

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

Oborila sve rekorde! Prija za manje od 24 sata rasprodala drugi koncert u Osijeku, pa najavila treći

Nakon što je munjevitom brzinom rasprodala dva koncerta u Osijeku, trenutno najpopularnija mlada pevačica Aleksandra Prijović, najavila je i treći koncert u ovom gradu.

Informer

 

Da vlada ogromno interesovanje za Prijinim koncertom u osiječkom Gradskom vrtu, govori činjenica da je za drugi najavljeni nastup rasprodala karte za manje od 24 sata. 

- Moram prvo još jednom da se zahvalim svima koji su kupili karte i ponosno najavljujem još jedan koncert u Osijeku. Vidimo se i 15.2. Nikada iskreno ne razmišljam o tome koliko će biti dana, sada hoće li biti tri ili više, bitno je da nam bude lepo, naravno da što je veći broj koncerta je veći uspeh, ali mislim da ne treba ni preterivati - rekla je Prija, pa dodala da će dati sve od sebe da publika bude zadovoljna: 

Informer

 

- Mislila sam da posle Zagreba, kada je Hrvatska u pitanju i prodaja karata, ne može luđe, ali evo onda se dogodio Osijek. Niko ovo nije mogao ni da pomisli. Mogu da obećam da ću dati sve od sebe da svi s koncerata odu zadovoljni. Ljubim vas sve - poručila je Aleksandra, prenosi Extra Fm.

Turneja "Od Istoka do zapada" zasigurno će ostati nešto što će obeležiti godinu na izmaku, a sudeći prema interesovanju za nastupe i koncerte ove mlade zvezde, isti uspeh očekujemo i u godini pred nama.