30.12.2023.

21:56

Foto: Društvene mreže

Džet set

Iznenađenje za mališane: Ana Korać posetila "Zvečansku", pa deci pružila nezaboravne trenutke (FOTO)

Starleta i bivša rijaliti učesnica Ana Korać, posetila je Centar za zaštitu dece i omladine "Zvečanska", i tom prilikom obradovala mališane.

Informer

 

Ana je tokom jučerašnjeg dana posetila "Zvečansku", kako bi najmlađima koji borave u toj instituciji izmamila osmeh na licu. Koraćeva je sa sobom ponela brojne poklone i vreme posvetila druženju sa mališanima i tim gestom im pružila nezaboravne trenutke.

- Juče sam posetila mališane u "Zvečanskoj" i donela paketiće, njihova sreća kada su dobijali poklone se ne može opisati. Divni mališani koji su željni ljubavi i zagrljaja, jedino što želim u Novoj godini je da bolesni ozdrave i tužni da se nasmeju. Nema veće sreće nego usrećiti takvu decu. Mislim da su najveća sreća, radost i Božji blagoslov biti u mogućnosti usrećiti druge. Pozivam sve koji su u mogućnosti da usreće ove mališane, jer njihov osmeh i njihova radost kada vas ugledaju sa paketićima kako ulazite, nema cenu. A ono čemu se oni još više raduju od tih paketića je to kada im pružite zagrljaj. Usvajanje je jedna izuzetno lepa i plemenita stvar, na koju pozivam sve parove koji su u mogućnosti i imaju uslove, da pristupe usvajanju ovih mališana zato što svako zaslužuje topao dom i porodicu - napisala je Ana ispod fotografija iz ove ustanove.