31.12.2023.

14:55

Foto: Shutterstock/društvene mreže

Džet set

"Meni će srce da stane od šoka": Pevačicu Lenu Čolak drugarica pozvala da izađe ispred zgrade, ona se izbezumila kad je sišla (VIDEO)

Lenu  je dočekalo pravo iznenađenje zbog kojeg je i zaplakala, pa emotivan trenutak podelila sa svojim pratiocima na svom profilu na Instagramu.

Informer

 

Mladu pevačicu je drugarica nagovorila da izađe ispred zgrade kako bi navodno nešto preuzela, ali ono što ju je sačekalo, Lena zasigurno nije očekivala.

Naime, umesto pošiljke koju je trebala da pokupi, Čolakovu je sačekala sestra koja živi u Americi, upakovana kao poklon.

Kada je Lena shvatila o čemu se radi, od šoka je sela na stepenice i počela da plače, pa se čak u jednom momentu naljutila na svoje prijatelje što su je na ovaj način iznenadili, jer dugo nije mogla da dođe sebi.

- Ona je opet došla iz Amerike da me iznenadi, meni će srce da stane od ovolikog šoka. Ja imam najbolju i najluđu sestru na svetu uvek spremnu da me šokira i da me učini srećnom! Jedva me je drugarica naterala da ustanem iz kreveta da siđem ispred zgrade da navodno uzmem nesto njeno, kad ono ispred najlepši novogodišnji poklon. Moja seka. Ovo je najlepši način da se isprati stara i dočeka nova i lepša godina. Srećna Nova godina svima! Grlite i ljubite one koje volite. Sreća je u malim, ali velikim stvarima - napisala je pevačica.