01.01.2024.

15:37

Foto: Privatna arhiva

Džet set

"Zahvalna sam Bogu na najvećoj ljubavi" Nadica Ademov podelila fotografiju sa naslednicom, objavom raznežila pratioce!


Nadica i njen višegodišnji partner Damir, biznismen iz Nemačke, odlično su se snašli u ulozi roditelja, a pevačica je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa ćerkom i poželela pratiocima srećnu Novu godinu. 

- Dragi moji, da se pozdravim i ja sa ovom godinom, definitivno za mene jednom od najlepših i najradosnijih jer sam rodila sebi novi život. Trenutak o kome sam maštala gotovo od kad znam za sebe... Zahvalna sam Bogu na svemu, a najviše na mojoj najvećoj ljubavi, Melini - započela je ona i dodala: 

- Želim da se u sledećoj godini posvetim pre svega njoj i naravno vama, mojoj vernoj publici koja je bezuslovno uz mene i u ovim trenucima kada sam više okrenuta porodici. Reći ću vam samo da sam sve vreme mislila o vama i stvarala nešto, što će ugledati svetlost dana u prvoj polovini sledeće godine. Verujte mi da ću se tim projektom duplo odužiti za svo strpljenje i ljubav koju mi pružate svih ovih godina. Vama želim srećnu Novu 2024. i da vam se sve želje vašeg srca ostvare! - napisala je Nadica u objavi na Instagramu. 

Informer

 

Pevačica je podelila i utiske o majčinstvu:

- Nikada neću zaboraviti trenutak kada je ona došla na svet. Osećaj je neopisiv i unikatan. Trenutak kada sam postala majka se ne može zaboraviti. Strah je i dalje prisutan kod mene, plašila sam se da je uzmem u ruke jer je toliko mala i deluje krhko. Učim svakog dana i sve ide svojim tokom, dobro mi ide, ali mi pomažu majka i svekrva - rekla je mlada zvezda.