01.01.2024.

17:38

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"SAVRŠEN DOČEK JE KOD KUĆE": Ceca otkrila ko ju je prvi poljubio u ponoć, pa progovorila o saradnji sa Futom

Folk diva, Svetlana Ceca Ražnatović za doček Nove godine nastupila je na Zlatiboru, a atmosferu je izvođenjem svojih mnogobrojnih hitova, dovela do usijanja.

Informer

 

Ceca je gostujući u jednoj emisiji otkrila ko ju je prvi poljubio u ponoć:

- Porodica mi je čestitala prva, Anastasija, Nemanja, Veljko. Helena je ovde sa mnom, ona je odmah dotrčala kod mene u apartman da mi čestita - rekla je Ceca u ''Premijera - Vikend specijalu'', zatim progovorila o saradnji sa Futom:

- Najviše imam poslovne planove koji nisu neostvarivi, nego su baš ostvarivi. Futa i ja treba da se dogovorimo kad ćemo ući u studio, to će biti neki prerađeni aranžmani. Krenuli smo s duetom s Majom Berović i imamo pozitivne reakcije. Glasovi su nam se uklopili divno, Maja je moja prijateljica i privatno i posebno mi je drago što je baš ona - poručila je Ražnatovićeva, te sumirala godinu iza nas:

Informer

 

- U mojim očima je bila šarenolika godina. To je samo život gde postoje oscilacije, ali je bitno da čovek sve gleda s pozitivnije strane i sve lepo potiskuje ružno i lepe stvari ti daju motiv za nešto lepše i bolje - kaže pevačica i dodaje:

Za folk divu savršen doček Nove godine je u kućnoj atmosferi u pidžami:

- Savršen doček je kad sam kod kuće i sipam piće i pustim narodno veselje. Da sam u kućnoj atmosferi u pidžami. Nisam željna provoda i utezanja u haljine, to mi je posao. Moram da budem glamurozna i na štiklama. Meni je svaki koncert kao doček - rekla je Ceca, pa progovorila o novom albumu i koncertu na Ušću:

Informer

 

- Ja sam rekla da Ušće uslovljava album, ja se nadam da ću album sklopiti 2024. godine. Ne možete umetnosti davati rokove, uželela sam se velikih koncerata i pesama i smatram da moja publika to zaslužuje - rekla je ona, te dodala da joj omiljeni praznik Božić:

- Božićne praznike proslavljamo u krugu porodice. Božić je meni najdraži dan gde ga provodimo u najdivnijoj atmosferi, provodimo ga u uživanju i opuštanju.