01.01.2024.

19:40

Foto: Printscreen Instagram

Džet set

Bogdan uživa sa misicom: Cecin bivši i njegova lepša polovina zajedno ušli u Novu godinu, pa sve podelili na društvenim mrežama (FOTO)

Jovana Ljubisavljević, misica i nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga", uživa u ljubavi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem, koji je široj javnosti postao poznat nakon što je uplovio u ljubavne vode sa folk divom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Informer

 

Jovana je putem svog Instagram profila podelila sa svojim pratiocima delić atmosfere iz novogodišnje noći, te stavila do znanja da je spremna za predstojeću godinu.

Bivša zadrugarka je za doček Nove godine odabrala neobičnu crnu haljinu, sa prorezima, koja joj je savršeno istakla vitku figuru, dok je Bogdan svojim stajlingom parirao svojoj lepšoj polovini.

Podsetimo, Ljubisavljevićeva je nedavno otkrila da ona i Bogdan žive zajedno,a zatim je pomenula ljubomoru:

- Ljubomora je potrebna u vezi, ali u granicama normale, srž je komunikacija. Sa Bogdanovom ćerkom imam savršen odnos i jako sam srećna i ponosna i ne bih ništa promenila. Bogdan i ja smo celina, živimo zajedno i 99 posto vremena provodimo zajedno - rekla je ona, pa progovorila o venčanju sa Srejovićem:

- Jedan dan bih pravila gala svadbu tri dana i tri noći, a drugi dan bih se negde udala da niko ne zna, ali svakako ćete biti obavešteni - rekla je Jovana za "Blic".