01.01.2024.

20:28

Foto: Zoran Sinko

Džet set

Izvajano telo i tetovaže: Ovako izgleda rođeni brat Darka Lazića, bavi se pevanjem, kažu da je veliki zavodnik (FOTO)

Pevač Darko Lazić javnosti je poznat kao veliki zavodnik, te iza sebe ima i nekoliko brakova. Međutim, za njegovog rođenog brata Dragana, mnogi kažu da je veći zavodnik od pobednika muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Informer

 

Dragan se, baš kao i njegov popularni brat, bavi pevanjem, i rado je viđen izvođač u mnogim klubovima i kafanama širom Srbije.

- Ne sviđa mi se kako danas kod nas izgleda ono što se zove šou-biznisom. Mislim da meni to ne treba. Radim sa svojim bendom, imam oko 80 zakazanih nastupa u toku godine, i meni je to dovoljno - rekao je Darkov brat jednom prilikom.

Informer

 

Kako likom, Dragan na svog brata podseća i glasom, i kako kažu oni koji su ga slušali, odličan je pevač baš kao i Darko, koji ga je pozvao da mu bude gost na koncertu u "Sava Centru":

- Još jedan gost koji je meni jako drag.Imao je najveću tremu kada sam mu to saopštio. To je moj rođeni brat koji takođe peva. Želim da i on bude tu to veče da i on otpeva dve pesme, jer mislim da je to veoma lepo - rekao je tada Darko Lazić.