02.01.2024.

09:35

Foto: ATA

Džet set

Snimak Severine koja provocira širi se mrežama? U Kotoru vikala: "Ne dajte Crnu Goru" nakon što je otpevala "Ivanova korita"

Severina je nastupila u kotorskom Starom gradu u kojem je sa svojim bendom izvela pesmu "Ivanova korita", a potom glasno uzviklula:

Informer

- Ne dajte Crnu Goru.

Snimak ove njene izjave širi se društvenim mrežama, a ona zbog ovakvih provokacija sve manje dobija ponude za nastupe u Srbiji. 

Severina je inače u jednoj emisiji pre nekoliko godina najpre tvrdila da je u Srebrenici počinjen genocid, a kasnije se od te izjave "prala". Međutim, svoje mišljenje je jasno iznela kada je dogovarala saradnju sa televizijom "Una" koja je u vlasništvu Igora Dodika, sina Milorada Dodika. Pevačica je saradnju odbila i navela razlog:

- Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze sa Dodikom, osobom koja vređa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid - rekla je Severina za hrvatski "Večernji list" i dodala da je bila zainteresovana da na pomenutoj televiziji pokrene svoj šou sve dok nije saznala ko je njen suvlasnik.

Informer

- Sa TV Unom sam dugo pregovarala. Imali smo vrlo prijatne radne sastanke i zaista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli i sa okupljanjem ekipe. Međutim, odustala sam kada sam saznala da je reč o Dodikovoj televiziji - rekla je Severina.

Podetimo, Severina je pre izvesnog vremena sramno napala i poglavara SPC patrijarha Porfirija. Njega je na prostački način optužila da sarađuje sa njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem.