06.01.2024.

07:12

Foto: Masha Bandjur

Džet set

"Ostarićemo zajedno": Katarina Grujić i Marko Gobeljić otvorili vrata svog doma, progovorili i o prinovi: "Nastojaćemo da Katji podarimo i brata i sestru!" (FOTO)

Želja nam je da ostarimo zajedno, kažu složno i gotovo uglas Katarina i Marko Gobeljić! Pevačica i fudbaler su otvorili vrata svog raskošnog doma na Novom Beogradu i u prijatnom razgovoru za Informer otkrili kako neguju svoju ljubav, odnose, te kako rešavaju nesuglasice.

Informer

 

- Nikada ne legnemo u krevet ljuti. Dok ne rešimo nesporazume, ne odlazimo na spavanje. Volimo se više nego prvog dana i ubeđeni smo da će naša ljubav s godinama samo rasti, a u brak kao instituciju verujemo oboje - kaže Kaća, koja se za Marka udala nakon godinu i po dana veze, a u skladnom braku uživaju već dve i po godine. Kao kruna njihove ljubavi, pre dve godine rodila se Katja, a zaljubljeni par priželjkuje još dece:

- Nastojaćemo da Katji podarimo i brata i sestru. Maštamo o velikoj porodici s bar troje dece i voleli bismo da starosna razlika među njima bude minimalna kako bi mogli da se druže.

Informer

 

Pevačica i fudbaler su već neko vreme razdvojeni, jer Marko zbog poslovnih obaveza u fudbalskom klubu Kafisija živi u Atini. Ipak, kada su zajedno, sve kućne poslove rade skupa.

- Ne delimo poslove na ženske i muške. Marko se ne libi ni da usisa stan ni da spremi večeru, ali uglavnom to obavljam ja. On mi mnogo pomaže oko Katje, pa kada mu je ostavim i na nekoliko dana, ukoliko zbog posla moram da otputujem, ne brinem da li je gladna, okupana... Tu su, naravno, i naši roditelji da priteknu kada zatreba, ali najveći deo poslova obavljamo sami - kaže Kaća, sa čim se slaže i njen suprug.

Na pitanje kakva je Grujićeva domaćica i kuvarica Gobelja bez razmišljanja odgovara:

- Odlična! Nemam ni jednu jedinu zamerku. Znala je da kuva i pre nego što je mene upoznala, a otkad je postala majka, još se više usavršila. Zbog brzog načina života često poručujemo hranu, ali ja ipak najviše volim kada mi ona nešto spremi - iskren je Marko.

Prvi Božić bez oca i supruga

Ovo je prvi Božić koji će Grujićeva proslaviti bez oca i supruga.
- Ove godine na Božićnoj trpezi faliće i tata i Marko, ali šta je, tu je. Tata je poslom u Crnoj Gori, a Marko u Atini. Moja mama, sestra Bojana sa sinom Lavom, Katja i ja bićemo sami, ali ćemo uživati u božićnoj trpezi koju nas tri pripremamo. Ispoštovaćemo sve običaje, umesiti česnicu...